Пісний морквяний пиріг

Харчова цінність

Порції 10

Складові

Для глазурі:
1

Підготуйте інгредієнти для тіста морквяного пирога. Відкрийте банку з ананасами, злийте рідину в миску. Покладіть туди ж промиті родзинки і залиште так на 1-3 год. Ананаси збийте блендером у пюре.

2

Розігрійте духовку до 180 ° С. Очистіть моркву та натріть на дрібній тертці. Вимийте апельсин щіткою, зітріть дрібною теркою цедру. Розріжте апельсин навпіл, вичавте сік. Змішайте сік та цедру з морквою.

3

Змішайте моркву з ананасовим пюре. Додайте родзинки разом із рідиною та рослинне масло. Трохи прогрійте мед, додайте туди ж, ретельно перемішайте.

4

Порубайте очищені волоські горіхи досить дрібно. Просійте борошно з какао-порошком, крохмалем, содою та розпушувачем через дрібне сито в миску. Додайте підготовлені горіхи.

5

Змішайте борошняну масу та морквяну, ретельно перемішайте. Вистеліть форму для запікання папером для випічки, змастіть папір олією. Якісну силіконову форму досить збризкати водою. Викладіть тісто, трохи розрівняйте та поставте в духовку. Випікайте пісний морквяний пиріг 1 год. За потреби випікайте ще 10-20 хв.

6

Для глазурі змішайте цукрову пудру з такою кількістю апельсинового соку, щоб вийшла текуча маса. Покрийте глазур'ю теплий морквяний пиріг і остудіть протягом 2 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.