Пиріг з лаваша з овочами та томатним соусом.

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 480.1

Складові

1

Розігрійте духовку до 180 °С. Наріжте лаваш такими прямокутниками, щоб вони входили по 3-4 шматки на один шар у вашу глибоку форму для запікання.

2

Очистіть часник і натріть на тертці прямо в сковорідку з 1 ст. л. рослинної олії. Поставте на середній вогонь, обсмажуйте 1 хв. Влийте томатний соус та томатний сік. Доведіть до кипіння, додайте сіль та перець, варіть 5-7 хв.

3

Очистіть цибулю і наріжте середнім пір'ям. Помідори наріжте тонкими кружечками.

4

Наріжте баклажан і кабачок такими ж тонкими кружечками і порціями швидко обсмажте в маслі з сіллю з обох боків. Викладіть на тарілку. Потім обсмажте цибулю, додайте цибулю до томатного соусу.

5

Збризкайте томатним соусом дно форми для запікання, викладіть 3-4 шматки лаваша. На лаваш викладіть різні овочі (включаючи помідори), полийте соусом. Зверху викладіть лаваш і знову овочі та соус. Продовжуйте викладати, доки не закінчаться продукти. Останнім шаром має бути лаваш, политий соусом (без овочів).

6

Закрийте форму фольгою та поставте в центр духовки на 15 хв.
Приберіть фольгу, посипте верх пирога сиром, запікайте ще 15 хв. Сир повинен розплавитися та підрум'янитися. Подавайте пиріг гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.