Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 480.1
Складові
Розігрійте духовку до 180 °С. Наріжте лаваш такими прямокутниками, щоб вони входили по 3-4 шматки на один шар у вашу глибоку форму для запікання.
Очистіть цибулю і наріжте середнім пір'ям. Помідори наріжте тонкими кружечками.
Наріжте баклажан і кабачок такими ж тонкими кружечками і порціями швидко обсмажте в маслі з сіллю з обох боків. Викладіть на тарілку. Потім обсмажте цибулю, додайте цибулю до томатного соусу.
Збризкайте томатним соусом дно форми для запікання, викладіть 3-4 шматки лаваша. На лаваш викладіть різні овочі (включаючи помідори), полийте соусом. Зверху викладіть лаваш і знову овочі та соус. Продовжуйте викладати, доки не закінчаться продукти. Останнім шаром має бути лаваш, политий соусом (без овочів).