Рагу з риби з овочами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 347.6

Складові

1

Наріжте рибу кубиками 2 см, посоліть і поперчіть. Накрийте плівкою і дайте постояти за кімнатної температури 20–30 хв.

2

Очистіть картоплю, наріжте кубиками 2,5 см. Цибулю та часник очистіть і наріжте якомога дрібніше. У великій сковороді з товстим дном обсмажте рибу в половині олії до рум'яної скоринки, вийміть на тарілку.

3

У сковороду долийте ще трохи олії, покладіть цибулю, обсмажуйте 5 хв. Додайте картоплю, обсмажте, помішуючи, 2 хв.

4

Приправте карі, перемішайте. Влийте 1 склянку окропу, закрийте кришкою, готуйте на середньому вогні 10 хв., іноді помішуючи.

5

Відріжте нижню тверду частину стебла цвітної капусти (вона не знадобиться). Верхню частину дрібно наріжте. Качан розберіть на невеликі суцвіття. Залийте цвітну капусту окропом, посоліть, знову доведіть до кипіння, варіть 5 хв., відкиньте на друшляк.

6

Додайте капусту та часник у рагу, перемішайте, готуйте 15 хв. Додайте рибу, посоліть і поперчіть, акуратно перемішайте та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.