Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 347.6
Складові
Наріжте рибу кубиками 2 см, посоліть і поперчіть. Накрийте плівкою і дайте постояти за кімнатної температури 20–30 хв.
Очистіть картоплю, наріжте кубиками 2,5 см. Цибулю та часник очистіть і наріжте якомога дрібніше. У великій сковороді з товстим дном обсмажте рибу в половині олії до рум'яної скоринки, вийміть на тарілку.
Приправте карі, перемішайте. Влийте 1 склянку окропу, закрийте кришкою, готуйте на середньому вогні 10 хв., іноді помішуючи.
Відріжте нижню тверду частину стебла цвітної капусти (вона не знадобиться). Верхню частину дрібно наріжте. Качан розберіть на невеликі суцвіття. Залийте цвітну капусту окропом, посоліть, знову доведіть до кипіння, варіть 5 хв., відкиньте на друшляк.
Додайте капусту та часник у рагу, перемішайте, готуйте 15 хв. Додайте рибу, посоліть і поперчіть, акуратно перемішайте та подавайте.