Розсипчастий манник на сметані в духовці

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 427.2

Складові

1

У миску всипте манну крупу, додайте сметану і ретельно перемішайте. Накрийте рушником. Крупа має розбухнути. На це може піти від 50 хвилин до 1 години 1 години.

2

Підготуйте всі інгредієнти для манника. Вершкове масло та яйця попередньо вийміть із холодильника, щоб вони нагрілися до кімнатної температури. Масло має стати м'яким.

3

Круглу форму для випікання діаметром близько 22 см змастіть вершковим маслом та посипте борошном, розподіляючи його рівномірно. Приберіть у холодильник до використання.

4

Приготуйте тісто для манника. У глибокій мисці з'єднайте яйця із цукром. Потім почніть збивати блендером або міксером спочатку на низькій швидкості, поступово збільшуючи її.

5

Викладіть до яєчної маси розм'якшене вершкове масло і збивайте до однорідної маси. Додайте розбухшу манну крупу, просіяне через сито борошно, соду і перемішайте до отримання однорідної маси.

6

Духовку заздалегідь нагрійте до 180°С. Форму для випікання вийміть із холодильника. Влийте тісто, розподіліть його рівномірно. Випікайте манник протягом 35-40 хвилин.

7

Манник остудіть у формі, в якій він випікався, а потім переверніть на плоску тарілку. Пиріг прикрасьте на ваш смак цукровою пудрою або свіжими ягодами, фруктами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.