Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 427.2
Складові
Підготуйте всі інгредієнти для манника. Вершкове масло та яйця попередньо вийміть із холодильника, щоб вони нагрілися до кімнатної температури. Масло має стати м'яким.
Круглу форму для випікання діаметром близько 22 см змастіть вершковим маслом та посипте борошном, розподіляючи його рівномірно. Приберіть у холодильник до використання.
Приготуйте тісто для манника. У глибокій мисці з'єднайте яйця із цукром. Потім почніть збивати блендером або міксером спочатку на низькій швидкості, поступово збільшуючи її.
Викладіть до яєчної маси розм'якшене вершкове масло і збивайте до однорідної маси. Додайте розбухшу манну крупу, просіяне через сито борошно, соду і перемішайте до отримання однорідної маси.
Духовку заздалегідь нагрійте до 180°С. Форму для випікання вийміть із холодильника. Влийте тісто, розподіліть його рівномірно. Випікайте манник протягом 35-40 хвилин.
Манник остудіть у формі, в якій він випікався, а потім переверніть на плоску тарілку. Пиріг прикрасьте на ваш смак цукровою пудрою або свіжими ягодами, фруктами.