Риба з картоплею у конверті

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 440

Складові

1

Дуже дрібно наріжте петрушку. Роздавіть, очистіть та наріжте часник. Складіть часник на петрушку, трохи посоліть і подрібніть разом майже в пасту.

2

Перевірте, чи немає у філе риби кісток, провівши по філе пальцями "проти шерсті". Виявлені кісточки видаліть пінцетом. Змастіть рибу з одного боку пастою з петрушки з часником. Поперчіть і залиште трохи промаринуватися.

3

Очистіть картоплю і наріжте кружечками завтовшки 1 см. Обсмажте картоплю в половині олії у великій сковороді на середньому вогні. Картопля повинна покритися рум'яною скоринкою, але залишитись трохи не просмаженою.

4

Візьміть 4 аркуші паперу для випічки приблизно 30х40 см, по центру викладіть обсмажену картоплю. На нього – рибу зеленою стороною нагору. Підніміть довгі краї паперу над рибою, з'єднайте їх та загорніть.

5

Відкриті кінці "конверта" закрутіть, як фантик для цукерки. Покладіть закручені кінці під рибу і викладіть на деко. Поставте в центр духовки та запікайте 15–20 хв, залежно від товщини філе риби.

6

При подачі викладіть конверти на тарілки та дійте у зворотному порядку: розкрутіть кінці паперу та обережно розгорніть конверт. Обережно, всередині гаряча пара!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.