Салат із холодної гречаної локшини з огірками та імбирною заправкою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 297.9

Складові

1

Зваріть локшину згідно з інструкцією на упаковці, відкиньте на друшляк і одразу перекладіть у крижану воду. Залишіть там на пару хвилин, потім знову відкиньте на друшляк і обсушіть.

2

Огірки розріжте вздовж навпіл, чайною ложкою видаліть серцевину з насінням і складіть в блендер. Самі огірки наріжте тонкими скибочками.

3

У зеленої цибулі білу частину наріжте дуже тонкими колечками, а зелену шматками довжиною 4-5 см. Ці шматки наріжте уздовж тонкою соломкою.

4

Для заправки очистіть часник та імбир, натріть на тертці, додайте в блендер до огіркових серцевин. Влийте соєвий соус та соус чилі, додайте трохи солі та перець. Збийте до однорідності.

5

З'єднайте локшину, огірки, обидві частини зеленої цибулі та заправку. Перемішайте, дайте настоятися 10 хв. та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.