Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 297.9
Складові
Зваріть локшину згідно з інструкцією на упаковці, відкиньте на друшляк і одразу перекладіть у крижану воду. Залишіть там на пару хвилин, потім знову відкиньте на друшляк і обсушіть.
Огірки розріжте вздовж навпіл, чайною ложкою видаліть серцевину з насінням і складіть в блендер. Самі огірки наріжте тонкими скибочками.
У зеленої цибулі білу частину наріжте дуже тонкими колечками, а зелену шматками довжиною 4-5 см. Ці шматки наріжте уздовж тонкою соломкою.
Для заправки очистіть часник та імбир, натріть на тертці, додайте в блендер до огіркових серцевин. Влийте соєвий соус та соус чилі, додайте трохи солі та перець. Збийте до однорідності.
З'єднайте локшину, огірки, обидві частини зеленої цибулі та заправку. Перемішайте, дайте настоятися 10 хв. та подавайте.