Салат з молодої капусти з насінням та зеленню

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 227.8

Складові

1

Насіння обсмажте на сухій сковорідці на невеликому вогні, помішуючи, 2 хв. Перекладіть у миску, остудіть.

2

Вимийте лимон щіткою, щоб позбавитися воскового нальоту. Обсушіть. Зніміть цедру дрібною терткою. Витисніть із лимона сік.

3

Кріп і петрушку дрібно нарізати. Зелену цибулю тонко наріжте. У м'яти та базиліка видаліть стебла. Інші стебла зелені тонко наріжте. Листя базиліка та м'яти складіть стопкою, поверніть у рулетики і тонко нашинкуйте.

4

Дуже тонко нашинкуйте капусту, видаливши качан. Полийте капусту лимонним соком і посоліть, перемішайте руками.

5

Змішайте всю зелень з капустою та цедрою, посоліть, поперчіть. Посипте насінням і подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.