Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 426
Складові
Замочіть родзинки в апельсиновому соці, залиште на 10 хв.
Очистіть грейпфрут: зріжте шкірку разом із білим шаром цедри. Маленьким ножем виріжте м'якоть між плівками. Розріжте часточки навпіл.
Відокремте м'ясо копченої курки від кісток і наріжте великими шматочками.
Очистіть шалот і дрібно наріжте.
Відкиньте родзинки на дуршляк, апельсиновий сік перелийте в миску. Додайте цибулю-шалот, лимонний сік та оливкову олію, посоліть, поперчіть і збийте до стану емульсії.
Викладіть в миску салатний мікс, курку, родзинки та часточки грейпфрута, полийте заправкою та акуратно перемішайте.
Підсмажте кедрові горіхи на сухій сковороді до золотистого кольору та посипте салат перед подачею.