Салат з авокадо, червоною рибою та огірком

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 357.3

Складові

1

Авокадо для салату з червоною рибою надріжте та поверніть половинки у різні боки, видаліть кісточку. Ложкою вийміть м'якоть і покладіть в чашу блендера, полийте лимонним соком, посоліть і поперчіть, подрібніть до однорідності.

2

Огірки для салату очистіть від шкірки та насіння і дуже дрібно наріжте. Цибулю очистіть і наріжте дуже дрібними кубиками. Подрібніть кріп.

3

Додайте в пюре з авокадо нарізані білу цибулю, кріп та свіжі огірки. Ретельно перемішайте виделкою. Залиште до використання у прохолодному місці (можна прибрати у холодильник).

4

Філе копченого або слабосолоного лосося для салату наріжте дуже маленькими кубиками. Уважно дивіться, щоб не потрапили дрібні кісточки (видаляйте їх у процесі нарізання риби).

5

Поставте на тарілки кільця для сервірування діаметром 6-8 см. На дно викладіть половину пюре з авокадо і розрівняйте поверхню. Наступним шаром розкладіть червону рибу. Потім знову пюре з авокадо. Прикрийте кільця плівкою і заберіть закуску до подачі в холодильник.

6

Перед подачею на стіл з кожної порції салату з авокадо, червоною рибою та огірком зніміть акуратно плівку та кільця для сервірування. Закуску можна прикрасити мікрозеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.