Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 166.1
Складові
Для салату з капустою та плавленим сиром вимийте капусту, обсушіть паперовим рушником і дрібно нашинкуйте. Посоліть до смаку і залиште на 5 хвилин, щоб вона пустила сік.
Шинку наріжте тонкою соломкою. Консервований горошок відкиньте на сито, промийте, а потім залиште на деякий час, щоб зайва вода стекла.
Цибулину очистіть від лушпиння, а потім подрібніть. М'яту ретельно промийте, обсушіть паперовим рушником, з гілочок обірвіть листочки і подрібніть їх.

Плавлений сир приберіть ненадовго в морозилку, щоб він застиг, так його простіше терти (потрібно буде близько 20 хвилин). Потім натріть його на великій тертці.

Приготуйте заправку. З'єднайте лимонний сік, оливкову олію, цибулю та м'яту. Приправте сіллю та перцем до смаку, ще раз перемішайте. Залишіть на 5-10 хвилин.

У салатнику з'єднайте зелений горошок, шинку, тертий сир, нашинковану капусту, полийте підготовленою заправкою, ретельно перемішайте. Подавайте охолодженим.