Салат з капустою та плавленим сиром

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 166.1

Складові

1

Для салату з капустою та плавленим сиром вимийте капусту, обсушіть паперовим рушником і дрібно нашинкуйте. Посоліть до смаку і залиште на 5 хвилин, щоб вона пустила сік.

2

Шинку наріжте тонкою соломкою. Консервований горошок відкиньте на сито, промийте, а потім залиште на деякий час, щоб зайва вода стекла.

3

Цибулину очистіть від лушпиння, а потім подрібніть. М'яту ретельно промийте, обсушіть паперовим рушником, з гілочок обірвіть листочки і подрібніть їх.

4

Плавлений сир приберіть ненадовго в морозилку, щоб він застиг, так його простіше терти (потрібно буде близько 20 хвилин). Потім натріть його на великій тертці.

5

Приготуйте заправку. З'єднайте лимонний сік, оливкову олію, цибулю та м'яту. Приправте сіллю та перцем до смаку, ще раз перемішайте. Залишіть на 5-10 хвилин.

6

У салатнику з'єднайте зелений горошок, шинку, тертий сир, нашинковану капусту, полийте підготовленою заправкою, ретельно перемішайте. Подавайте охолодженим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.