Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 150.3
Складові
1
Тонко нашинкуйте капусту, видаливши качан. Очистіть зовнішню частину черешків селери від твердих волокон за допомогою ножа для чищення овочів. Наріжте черешки поперек тонкими скибочками.
2
Очистіть моркву і наріжте уздовж пластинами завтовшки 3 мм. Потім наріжте по діагоналі впоперек тонкою соломкою. Змішайте з капустою і селерою, посоліть, трохи потисніть руками.
3
Грушу розріжте на четвертинки, видаліть серцевину, м'якоть наріжте впоперек тонкими скибочками.
4
Для заправки змішайте цедру та сік апельсина, йогурт та майонез. Посоліть і поперчіть.
5
Полийте заправкою капусту з морквою, додайте грушу і перемішайте. Відразу ж подавайте.