Салат з капусти з селерою, грушею та морквою.

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 150.3

Складові

1

Тонко нашинкуйте капусту, видаливши качан. Очистіть зовнішню частину черешків селери від твердих волокон за допомогою ножа для чищення овочів. Наріжте черешки поперек тонкими скибочками.

2

Очистіть моркву і наріжте уздовж пластинами завтовшки 3 мм. Потім наріжте по діагоналі впоперек тонкою соломкою. Змішайте з капустою і селерою, посоліть, трохи потисніть руками.

3

Грушу розріжте на четвертинки, видаліть серцевину, м'якоть наріжте впоперек тонкими скибочками.

4

Для заправки змішайте цедру та сік апельсина, йогурт та майонез. Посоліть і поперчіть.

5

Полийте заправкою капусту з морквою, додайте грушу і перемішайте. Відразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.