Салат з курячою грудкою, романо та огірками

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 264.2

Складові

1

Куряче філе натріть сіллю, залиште на 10 хв.

2

Цибулю очистіть, наріжте тонкими півкільцями, полийте оцтом, присипте цукром і сіллю, залиште на 15-30 хв.

3

Куряче філе обсмажте в олії з розчавленим зубчиком часнику на середньому вогні, по 4 хв. з кожного боку. Загорніть у фольгу та залиште на 20 хв.

4

Огірки наріжте середньою соломкою, салат нарвіть руками на невеликі шматочки. Охолоджене куряче філе тонко наріжте поперек волокон, зберігши сік, який витік під час запікання.

5

Змішайте мариновану червону цибулю, салат та огірки. Викладіть на тарілки, зверху викладіть курку, полийте соком від запікання, посипте паприкою, одразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.