Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 234.8
Складові
Курку викладіть у каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Варіть до готовності (близько 20-30 хвилин). Посоліть наприкінці. Потім вийміть із бульйону і остудіть. Бульйон можна використовувати для інших цілей.
Білокочанну капусту вимийте, а потім дуже дрібно наріжте. Викладіть у глибоку миску, посоліть та залиште на кілька хвилин, щоб вона дала сік. Розімніть капусту а потім залиште на 5-10 хвилин.
Плавлений сир приберіть на 20-30 хвилин у морозилку, а потім вийміть і натріть на тертці. Остиглу курку наріжте невеликими однаковими шматочками.
Петрушку ретельно вимийте під проточною водою, обсушіть паперовими рушниками. Якщо стебла жорсткі, то обірвіть листочки, а потім їх дуже дрібно наріжте.
Для соусу змішайте сметану з гірчицею, приправте сіллю та чорним меленим перцем до смаку, а потім ретельно перемішайте. Повинна вийти однорідна маса.
У салатнику з'єднайте рублену капусту, курку, консервовану кукурудзу, сир, петрушку, заправте гірчично-сметанним соусом і ретельно перемішайте.