Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 195.7
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/bcef11e0.jpg)
Приготуйте усі інгредієнти для салату. Перш за все, зваріть вкруту яйця. Для цього вимийте їх і помістіть у ковшик. Залийте водою та доведіть до кипіння. Варіть на слабкому вогні 10 хвилин. Охолодіть проточною водою.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/b0209dbd.jpg)
Пекінську капусту почистіть та наріжте тонкою соломкою. Свіжі огірки вимийте. За бажанням, плоди можна очистити від шкірки і великого насіння, якщо вони великі. М'якоть наріжте невеликими скибочками.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/b615400d.jpg)
Солодкий перець вимийте і наріжте смужками, видаливши насіння та перегородки. Петрушку та зелену цибулю вимийте, обсушіть. Дрібно наріжте. Банку з тунцем відкрийте, злийте рідину.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/b5506f46.jpg)
Яйця очистіть та наріжте дрібними кубиками. З'єднайте з пекінською капустою, огірками, солодким перцем, цибулею, петрушкою та тунцем. Трохи посоліть і поперчіть.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/10/b8100574.jpg)
Для соусу оливкову олію збийте з лимонним соком. Додайте терту цедру і перемішайте. Полийте соусом інгредієнти салату і перемішайте. Покладіть в салатник і подайте на стіл.