Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 655.1
Складові
Очистіть груші та розріжте на 4 частини вздовж. Кожну часточку наріжте впоперек на великі шматочки.
Приготуйте сироп. Налийте в каструлю 800 мл води, додайте 80 г цукру та мед і доведіть до кипіння.
Покладіть груші в киплячий сироп і варіть 10 хв. Груші повинні зберігати форму, але стати м'якими. Відкиньте груші на сито, сироп збережіть. Остудіть груші.
Змішайте маскарпоне, вершки та цукор і збийте міксером на низькій швидкості або вручну, поки маса не загусне.
Зріжте з пряників глазур, якщо вона є. Наріжте пряники невеликими шматочками або крупно розкришіть.
У креманки чи широкі склянки розкладіть половину пряників. Полийте сиропом з-під груш. Розкладіть половину груш та половину крему. Повторіть шари. Посипте верхній шар крему корицею.