Швидкий десерт з груш та маскарпоне

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 655.1

Складові

1

Очистіть груші та розріжте на 4 частини вздовж. Кожну часточку наріжте впоперек на великі шматочки.

2

Приготуйте сироп. Налийте в каструлю 800 мл води, додайте 80 г цукру та мед і доведіть до кипіння.

3

Покладіть груші в киплячий сироп і варіть 10 хв. Груші повинні зберігати форму, але стати м'якими. Відкиньте груші на сито, сироп збережіть. Остудіть груші.

4

Змішайте маскарпоне, вершки та цукор і збийте міксером на низькій швидкості або вручну, поки маса не загусне.

5

Зріжте з пряників глазур, якщо вона є. Наріжте пряники невеликими шматочками або крупно розкришіть.

6

У креманки чи широкі склянки розкладіть половину пряників. Полийте сиропом з-під груш. Розкладіть половину груш та половину крему. Повторіть шари. Посипте верхній шар крему корицею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.