Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 551.3
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/ba3d7343.jpg)
Приправте курячі стегенця сіллю та перцем. Обваляйте в борошні з усіх боків, струсіть зайву.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b602daed.jpg)
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/ba78411e.jpg)
Потім вилийте вино і 100 мл води, додайте сухі трави, доведіть до кипіння, закрийте кришкою, зменшіть вогонь до слабкого і томіть 25-30 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b37cc07a.jpg)
Тим часом очистіть цибулю, покладіть у невелику сковорідку або сотейник, влийте оцет, всипте цукор, додайте вершкове масло. Обсмажуйте під кришкою на середньому вогні до рум'яної скоринки, іноді помішуючи.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bc1f657a.jpg)
Гриби протріть серветкою, додайте до цибулі, обсмажте до рум'яної скоринки. Перекладіть гриби та цибулю до курки, готуйте без кришки 2 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b02dbfb5.jpg)
Викладіть курку з цибулею та грибами на блюдо. Збільшіть вогонь під соусом і випаруйте його наполовину. Полийте соусом курку, поперчіть та подавайте.