Швидкий «півень у вині»

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 551.3

Складові

1

Приправте курячі стегенця сіллю та перцем. Обваляйте в борошні з усіх боків, струсіть зайву.

2

Нагрійте у великому широкому сотейнику або глибокій сковороді з товстим дном олію, покладіть курку шкірою вниз, смажте на середньосильному вогні 2-3 хв. Переверніть, обсмажуйте ще 2-3 хв., до рум'яної скоринки.

3

Потім вилийте вино і 100 мл води, додайте сухі трави, доведіть до кипіння, закрийте кришкою, зменшіть вогонь до слабкого і томіть 25-30 хв.

4

Тим часом очистіть цибулю, покладіть у невелику сковорідку або сотейник, влийте оцет, всипте цукор, додайте вершкове масло. Обсмажуйте під кришкою на середньому вогні до рум'яної скоринки, іноді помішуючи.

5

Гриби протріть серветкою, додайте до цибулі, обсмажте до рум'яної скоринки. Перекладіть гриби та цибулю до курки, готуйте без кришки 2 хв.

6

Викладіть курку з цибулею та грибами на блюдо. Збільшіть вогонь під соусом і випаруйте його наполовину. Полийте соусом курку, поперчіть та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.