Швидкий пиріг зі шпинатом та яйцем

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 442.1

Складові

1

Зваріть яйця «у мішечок», 5 хв. після закипання. Перекладіть у крижану воду, потім очистіть.

2

Розігрійте духовку до 200 °С. Розділіть тісто на 2 трохи нерівні частини. Більшу частину розтягніть руками або розкачайте так щоб вона була трохи більше вашої форми для запікання. Застеліть форму тістом.

3

Порубіть шпинат. Розтопіть масло в сотейнику з кришкою на середньому вогні, покладіть листи шпинату, перемішайте і закрийте кришкою. Через 2 хв. зніміть із вогню.

4

Викладіть яйця на листя і розімніть вилкою. Посоліть і поперчіть. Перемішайте і викладіть суміш листя та яєць на тісто.

5

Розкатайте тісто, що залишилося, накрийте начинку, скріпіть краї і защипніть. У центрі виконайте круглий отвір для виходу пари. Змастіть пиріг жовтком, змішаним із 1 ч. л. води.

6

Випікайте пиріг, поставивши в центр розігрітої духовки, 25 хв. Подавайте гарячим, теплим або повністю остиглим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.