Смажені сендвічі з бринзою та яблуком

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 329.8

Складові

1

Дуже дрібно наріжте зелену цибулю, трохи посоліть і розімніть у ступці. Тонко наріжте яблуко, видаливши серцевину.

2

Розімніть бринзу вилкою або натріть на тертці. Змішайте бринзу з майонезом, сметаною, паприкою, зеленою цибулею та чорним перцем.

3

Змастіть 4 шматки хліба масою з бринзи, накрийте скибочками яблука, потім шматками хліба, що залишилися. Притисніть.

4

Змастіть хліб зовні тонким шаром олії та швидко обсмажте у сковороді з усіх боків. Треба обсмажити хліб до скоринки, перш ніж начинка нагріється і потече. Відразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.