Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 329.8
Складові
1
Дуже дрібно наріжте зелену цибулю, трохи посоліть і розімніть у ступці. Тонко наріжте яблуко, видаливши серцевину.
2
Розімніть бринзу вилкою або натріть на тертці. Змішайте бринзу з майонезом, сметаною, паприкою, зеленою цибулею та чорним перцем.
3
Змастіть 4 шматки хліба масою з бринзи, накрийте скибочками яблука, потім шматками хліба, що залишилися. Притисніть.
4
Змастіть хліб зовні тонким шаром олії та швидко обсмажте у сковороді з усіх боків. Треба обсмажити хліб до скоринки, перш ніж начинка нагріється і потече. Відразу ж подавайте.