Смажений рис з індичкою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 518.6

Складові

1

Закип'ятіть воду у чайнику. Налийте в каструлю 1 ст. л. олії, всипте рис, додайте сіль. Обсмажте рис на середньому вогні, помішуючи, 1 хв. Влийте в рис 1,5 склянки (300 мл) окропу, перемішайте, доведіть на сильному вогні до кипіння, щільно закрийте кришкою, зменшіть вогонь до середнього і варіть 15 хв. Не відкриваючи кришку, накрийте каструлю рушником, залиште на 10-15 хв.

2

Наріжте індичку кубиками 1 см. Залийте окропом, через 30 сек. злийте воду, обсушіть м'ясо.

3

Очистіть та дрібно наріжте імбир. Дрібно наріжте білу частину зеленої цибулі. Зелену частину окремо наріжте шматочками 2 см.

4

Сильно нагрійте вок або велику сковороду з рослинним маслом, покладіть імбир і білу частину цибулі, обсмажуйте 30 сек. Додайте м'ясо, перемішайте, одразу додайте рис. Прогрійте рис із м'ясом, постійно перемішуючи, 2 хв.

5

Прямо в рис розбийте яйця, посоліть, посипте зеленою цибулею та обсмажуйте на сильному вогні, постійно перемішуючи, щоб яйця рівномірно розподілилися та просмажилися, 3 хв. Подавайте негайно, із соєвим соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.