Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 518.6
Складові
Закип'ятіть воду у чайнику. Налийте в каструлю 1 ст. л. олії, всипте рис, додайте сіль. Обсмажте рис на середньому вогні, помішуючи, 1 хв. Влийте в рис 1,5 склянки (300 мл) окропу, перемішайте, доведіть на сильному вогні до кипіння, щільно закрийте кришкою, зменшіть вогонь до середнього і варіть 15 хв. Не відкриваючи кришку, накрийте каструлю рушником, залиште на 10-15 хв.
Наріжте індичку кубиками 1 см. Залийте окропом, через 30 сек. злийте воду, обсушіть м'ясо.
Очистіть та дрібно наріжте імбир. Дрібно наріжте білу частину зеленої цибулі. Зелену частину окремо наріжте шматочками 2 см.
Сильно нагрійте вок або велику сковороду з рослинним маслом, покладіть імбир і білу частину цибулі, обсмажуйте 30 сек. Додайте м'ясо, перемішайте, одразу додайте рис. Прогрійте рис із м'ясом, постійно перемішуючи, 2 хв.
Прямо в рис розбийте яйця, посоліть, посипте зеленою цибулею та обсмажуйте на сильному вогні, постійно перемішуючи, щоб яйця рівномірно розподілилися та просмажилися, 3 хв. Подавайте негайно, із соєвим соусом.