Солодкі булочки з вишнею

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 1677.4

Складові

Для начинки:
Для тіста:
1

Розділіть тісто на дві частини і розкотіть між двома шматками паперу для випікання або щільної плівки пласт товщиною 5 мм. Перекладіть на дошку, накрийте плівкою і приберіть у холодильник на 30 хвилин.

2

Вишню очистіть від кісточок, перекладіть у друшляк, щоб стікав сік. За бажанням, збризніть ягоди бренді або ромом. Залишіть, поки готує начинку.

3

Білки збийте міксером у м'яку піну, поступово додаючи цукор. Збивайте на середньо-високій швидкості до утворення щільної блискучої піни.

4

Акуратно вмішайте лопаткою подрібнені волоські горіхи. Перекладіть у кондитерський мішок без насадки, зріжте куточок, щоб утворився отвір діаметром 2,5-3см.

5

Розігрійте духовку до 180С. Застеліть деко папером для випічки.

6

Дістаньте із холодильника половину тіста. Ножем для піци або звичайним гострим ножем наріжте тісто на квадрати 10х10 см. Перекладіть їх на деко.

7

На одну половину кожного квадрата відсадіть трохи білкової маси, викладіть кілька ягід вишні. Нещільно прикрийте другою половиною квадрата.

8

Випікайте булочк 20-25 хвилин. Тісто має стати золотистим, а начинка, що виступає, - рум'яною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.