Соус тартар в домашніх умовах

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 412

Складові

1

Приготуйте всі інгредієнти соусу тартар. Жовтки ретельно розімніть у глибокій мисці. Додайте обидва види гірчиці та пробийте занурювальним блендером до одержання маси однорідної консистенції.

2

Поступово по столовій ложці почніть вливати оливкову олію, пробиваючи занурювальним блендером, щоб соус вийшов ніжним, однорідним. Влийте лимонний сік. Знову пробийте блендером.

3

Мариновані корнішони наріжте дуже дрібними кубиками. Часник очистіть та пропустіть через прес. Петрушку вимийте і добре обсушіть. Обірвіть з гілочок листочки і дуже дрібно наріжте.

4

Додайте в жовтково-олійну масу корнішони, часник та петрушку. Посоліть до смаку і дуже ретельно перемішайте. Залишіть соус на 20 хвилин за кімнатної температури, після чого подайте на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.