Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 412
Складові
Приготуйте всі інгредієнти соусу тартар. Жовтки ретельно розімніть у глибокій мисці. Додайте обидва види гірчиці та пробийте занурювальним блендером до одержання маси однорідної консистенції.
Поступово по столовій ложці почніть вливати оливкову олію, пробиваючи занурювальним блендером, щоб соус вийшов ніжним, однорідним. Влийте лимонний сік. Знову пробийте блендером.
Мариновані корнішони наріжте дуже дрібними кубиками. Часник очистіть та пропустіть через прес. Петрушку вимийте і добре обсушіть. Обірвіть з гілочок листочки і дуже дрібно наріжте.
Додайте в жовтково-олійну масу корнішони, часник та петрушку. Посоліть до смаку і дуже ретельно перемішайте. Залишіть соус на 20 хвилин за кімнатної температури, після чого подайте на стіл.