Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 403.4
Складові
1
Натріть курча сіллю та перцем з усіх боків. Розігрійте духовку до 170 ° С, бажано з конвекцією. Покладіть стегна в застелену пергаментом форму шкірою вгору і поставте у верхню третину духовки на 20-25 хв., залежно від розміру.
2
Поки стегенця запікаються, видаліть у черешні кісточки. Половину черешні крупно наріжте.
3
Очистіть і дрібно наріжте імбир та часник. Обсмажте часник та імбир у олії, 30 сек.
4
5
Полийте стегенця черешневим соусом, запікайте ще 5 хв. Розкладіть стегенця з соусом на тарілки. У форму, де запікалися стегенця, покладіть свіжу черешню і перемішайте в залишках соусу. Викладіть на тарілки до стегенець і подавайте.