Стегна курчати з черешневим соусом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 403.4

Складові

1

Натріть курча сіллю та перцем з усіх боків. Розігрійте духовку до 170 ° С, бажано з конвекцією. Покладіть стегна в застелену пергаментом форму шкірою вгору і поставте у верхню третину духовки на 20-25 хв., залежно від розміру.

2

Поки стегенця запікаються, видаліть у черешні кісточки. Половину черешні крупно наріжте.

3

Очистіть і дрібно наріжте імбир та часник. Обсмажте часник та імбир у олії, 30 сек.

4

Додайте нарізану черешню, посоліть, смажте на сильному вогні, часто перемішуючи, 5 хв. Всипте паприку та готуйте ще 1 хв.

5

Полийте стегенця черешневим соусом, запікайте ще 5 хв. Розкладіть стегенця з соусом на тарілки. У форму, де запікалися стегенця, покладіть свіжу черешню і перемішайте в залишках соусу. Викладіть на тарілки до стегенець і подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.