Харчова цінність
Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 340.1
Складові
1
Очистіть цибулю та наріжте маленькими кубиками. Дрібно наріжте часник. Розтопіть вершкове масло в каструлі, додайте цибулю і часник і готуйте на слабкому вогні, доки цибуля не стане прозорою, 5-7 хв.
2
Наріжте печериці тонкими скибочками і додайте в каструлю з цибулею. Трохи посоліть, поперчіть і покладіть гілочки чебрецю. Збільшіть вогонь до сильного і смажте гриби, помішуючи до золотистого кольору. Рідина має повністю випаруватися.
3
4
Влийте в каструлю вершки і прогрійте 3 хв, не доводячи до кипіння. Приправте суп сіллю та перцем. Подавайте із сухариками.