Теплий салат із квасолею

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 122.8

Складові

1

Для приготування теплого салату спочатку відкиньте білу та червону консервовану квасолю на сито, щоб стекла зайва рідина. Перекладіть у велику миску.

2

Зелену квасолю для салату відваріть у підсоленій киплячій воді до готовності ( 2–3 хв.). Відкиньте на друшляк і змішайте з білою та червоною квасолею, попередньо злив рідину.

3

Помідори чері для теплого салату вимийте та обсушіть. Потім розріжте на половинки, збризкайте оливковою олією і покладіть на деко. Запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 5-7 хв.

4

Подрібніть часник, додайте його до квасолі з помідорами, посоліть, поперчіть, приправте олією. Акуратно перемішайте інгредієнти теплого салату та одразу подайте на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.