Торт без випічки з полуницею

Харчова цінність

Порції 8

Складові

Для начинки:
Для основи:
1

Для основи розтопіть вершкове масло. Подрібніть печиво в кухонному комбайні в дрібну крихту, додайте масло і перемішайте. Викладіть у форму діаметром 22 см і утрамбуйте за допомогою склянки. Прикрийте харчовою плівкою і приберіть в морозильник на 15 хв.

2

Електричним міксером збийте вершковий сир із цукровою пудрою, ванільним екстрактом та лимонним соком.

3

В іншій мисці збийте вершки до м'яких піків. Акуратно змішайте вершковий сир та вершки лопаткою.

4

Наріжте полуницю на 4 частини. Трохи підігрійте джем і змішайте з ягодами.

5

Дістаньте основу торта з морозильника та наповніть вершковою начинкою. Потім викладіть ягоди. Подавайте відразу або приберіть у холод на 2-3 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.