Порції 8
Складові

Для основи розтопіть вершкове масло. Подрібніть печиво в кухонному комбайні в дрібну крихту, додайте масло і перемішайте. Викладіть у форму діаметром 22 см і утрамбуйте за допомогою склянки. Прикрийте харчовою плівкою і приберіть в морозильник на 15 хв.
Електричним міксером збийте вершковий сир із цукровою пудрою, ванільним екстрактом та лимонним соком.

В іншій мисці збийте вершки до м'яких піків. Акуратно змішайте вершковий сир та вершки лопаткою.
Наріжте полуницю на 4 частини. Трохи підігрійте джем і змішайте з ягодами.

Дістаньте основу торта з морозильника та наповніть вершковою начинкою. Потім викладіть ягоди. Подавайте відразу або приберіть у холод на 2-3 год.