Торт без випічки з кремом зі згущеного молока з сиром і вишнею

Харчова цінність

Порції 8

Складові

1

Розморозьте вишню в друшляку, стікаючий сік збережіть. Змішайте в сотейнику вишневий сік із цукром та водою, залишивши трохи води для розведення крохмалю. Додайте вишню і проваріть до розчинення цукру.

2

Змішайте крохмаль із водою, влийте в сотейник, доведіть до кипіння і проваріть ще кілька хвилин. Остудіть до кімнатної температури.

3

Для приготування крему зі згущеного молока з сиром, дістаньте вершкове масло з холодильника за годину до використання. Сир перетріть через сито або перебийте блендером. Ванільний цукор розтовчіть у ступці або подрібніть у кавомолці. Збийте вершкове масло з цукровою пудрою і ванільним цукром міксером на середній швидкості. Коли масло стане пишним і світлим, поступово введіть сир, додаючи кожну наступну порцію після того, як попередня повністю вмішается. Продовжуючи збивати, додайте в сирно-масляну суміш згушене молоко.

4

Прямокутну форму розміром 16х25 см застеліть складеною вдвічі харчовою плівкою так, щоб краї звисали. Викладіть на дно шар печива впритул один до одного. Викладіть на печиво шар крему зі згущеного молока з сиром і розподіліть вишню разом з крохмальним сиропом.

5

Повторіть шари, поки інгредієнти не закінчаться так, щоб останнім шаром було печиво, покрите кремом. Розкришіть печиво і посипте поверхню. Прикрийте плівкою, покладіть зверху дошку і приберіть в холодильник мінімум на 2 години.

6

Перед подачею дістаньте торт із холодильника і витягніть із форми, піднявши за краї плівки. Або переверніть торт на дошку, зніміть плівку та знову переверніть. Наріжте на порційні шматочки та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.