Тушкована капуста з ковбасою на сковороді

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 262

Складові

1

Підготуйте усі інгредієнти. Качан капусти розріжте навпіл і видаліть тверду частину. Наріжте дрібними квадратиками. Цибулю очистіть, розріжте на половинки і наріжте кубиками.

2

Моркву очистіть та вимийте. Натріть на великій або середній тертці. Велику глибоку сковороду поставте на середній вогонь та нагрійте. Влийте олію. Нагрійте на середньому вогні.

3

Викладіть у сковороду цибулю і, помішуючи, смажте на середньому вогні близько 5 хвилин. Покладіть моркву. Помішуючи, смажте на середньому вогні ще 5 хвилин. Додайте капусту і перемішайте.

4

Влийте воду та тушкуйте на середньому вогні під кришкою 10 хвилин. Періодично перемішуйте. Якщо після закінчення зазначеного часу вода не википіла, додайте вогонь і готуйте доти, доки вона випарується.

5

Помідори вимийте та наріжте кубиками. Додайте в сковороду до овочів. Трохи посоліть та перемішайте. Тушкуйте під кришкою на середньому вогні 5 хвилин. Часник очистіть та пропустіть через прес. Додайте в сковороду до овочів та перемішайте.

6

Ковбасу наріжте кубиками. Додайте до овочів у сковороду, приправте паприкою, сіллю та перцем до смаку. Влийте яблучний оцет і перемішайте. Тушкуйте під кришкою на слабкому вогні 10 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.