Вафлі до сніданку

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 337.7

Складові

1

Розтопіть та остудіть вершкове масло. Відокремте білки від жовтків.

2

Змішайте в мисці борошно з цукром і сіллю, додайте масло і жовтки, потім приблизно третину молока. Віночком або міксером на малій швидкості замісіть однорідне тісто.

3

Не припиняючи зміщувати, додайте молоко, що залишилося, ванільний цукор або екстракт. Накрийте миску плівкою та залиште на 15 хв. Розігрійте вафельницю (це займе 5-10 хв.).

4

Збийте білки із щіпкою цукру в пишну піну, акуратно змішайте їх з тістом. Перемішайте лопаткою, рухами знизу нагору, як би загортаючи тісто.

5

Злегка змастіть вафельницю олією, налийте порцію тіста, щоб повністю покрити поверхню. Опустіть кришку і печіть вафлі, поки вони не зарум'яняться, 3-4 хв.

6

Випікайте таким чином вафлі з усього тіста, періодично змащуючи вафельницю олією. Подавайте вафлі гарячими, посипавши цукровою пудрою, або з медом чи варенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.