Вершкове рагу з курки з овочами під листковим тістом

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 781.3

Складові

1

Очистіть картоплю та моркву, наріжте середніми шматочками, зручними для їжі. Так само наріжте курку. Доведіть до кипіння 600 мл води, посоліть, покладіть курку, картоплю та моркву, варіть 10 хв. Шумівкою вийміть овочі та курку, відвар збережіть.

2

Очистіть цибулю та часник, дрібно наріжте. У сотейнику з товстим дном розігрійте масло, покладіть цибулю і часник, обсмажте, помішуючи, 5 хв.

3

Всипте борошно, обсмажуйте 2 хв. Влийте відвар та вершки, варіть, помішуючи, до загусання, 3 хв. Посоліть і поперчіть. Покладіть у соус курку, моркву, картоплю, горошок та кукурудзу. Перемішайте, доведіть до кипіння, зніміть із вогню.

4

Перекладіть вміст сотейника у форму для запікання (або продовжуйте готувати в ньому, якщо у нього жароміцна ручка). Розкотіть тісто в коло трохи більшого діаметра ніж форма.

5

Надсічіть тісто хрест-навхрест, не прорізаючи до кінця, і зробіть 4 отвори для виходу пари. Накрийте форму тістом, закріпіть краї. Змастіть тісто жовтком. Запікайте при 180 ° С приблизно 30-40 хв . Подавайте гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.