Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 344.1
Складові
Замочіть пшоно в холодній воді на 1 год.
Очистіть овочі та наріжте дрібними кубиками.
Наріжте гливи середніми шматочками. Розігрійте сковороду з маслом, що залишилося, додайте гриби і смажте, помішуючи, 10 хв.
Посипте овочі в каструлі борошном і смажте, постійно помішуючи лопаткою, 2-3 хв.
Влийте в каструлю курячий бульйон, розмішуючи, щоб не було грудочок.
Додайте промите пшоно і обсмажені гливи. Накрийте кришкою каструлю і доведіть суп до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть суп 45 хв. В кінці посоліть і поперчіть.
Зніміть суп із вогню та влийте вершки, перемішайте. Якщо потрібно, підігрійте суп, але не кип'ятіть.
Розлийте суп по тарілках і подавайте з хрустким хлібом.