Вершковий суп з пшоном і гливами

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 344.1

Складові

1

Замочіть пшоно в холодній воді на 1 год.

2

Очистіть овочі та наріжте дрібними кубиками.

3

Розтопіть 2/3 олії на середньому вогні в каструлі. Додайте цибулю, селеру та моркву, посоліть, додайте листя чебрецю і смажте, помішуючи, 7 хв. Потім додайте часник і готуйте ще 1 хв.

4

Наріжте гливи середніми шматочками. Розігрійте сковороду з маслом, що залишилося, додайте гриби і смажте, помішуючи, 10 хв.

5

Посипте овочі в каструлі борошном і смажте, постійно помішуючи лопаткою, 2-3 хв.

6

Влийте в каструлю курячий бульйон, розмішуючи, щоб не було грудочок.

7

Додайте промите пшоно і обсмажені гливи. Накрийте кришкою каструлю і доведіть суп до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть суп 45 хв. В кінці посоліть і поперчіть.

8

Зніміть суп із вогню та влийте вершки, перемішайте. Якщо потрібно, підігрійте суп, але не кип'ятіть.

9

Розлийте суп по тарілках і подавайте з хрустким хлібом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.