Nutrition Facts
Servings 8
- Amount Per Serving
- Calories 344.1
Складові
1
Замочіть пшоно в холодній воді на 1 год.
2

Очистіть овочі та наріжте дрібними кубиками.
3

4

Наріжте гливи середніми шматочками. Розігрійте сковороду з маслом, що залишилося, додайте гриби і смажте, помішуючи, 10 хв.
6
Влийте в каструлю курячий бульйон, розмішуючи, щоб не було грудочок.
7

Додайте промите пшоно і обсмажені гливи. Накрийте кришкою каструлю і доведіть суп до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть суп 45 хв. В кінці посоліть і поперчіть.
8

Зніміть суп із вогню та влийте вершки, перемішайте. Якщо потрібно, підігрійте суп, але не кип'ятіть.
9
Розлийте суп по тарілках і подавайте з хрустким хлібом.