Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 177.7
Складові
Для єврейського салату влийте в каструлю холодну воду, викладіть яйця та доведіть до кипіння. Посоліть, щоб яйця не потріскалися. Варіть у киплячій воді близько 7-9 хвилин.
Каструлю з яйцями залийте холодною водою. Зачекайте, поки охолонуть. А потім очистіть від шкаралупи. Яйця разом із жовтком та білком натріть на великій тертці.
Плавлений сир приберіть ненадовго в морозилку, щоб він застиг, так його простіше терти (потрібно буде близько 20 хвилин). Потім натріть його на великій тертці.
Зубчики часнику очистіть, а потім пропустіть через прес або дуже дрібно наріжте ножем. У глибокі мисці змішайте терті яйця, сир, пропущений через прес часник. Заправте майонезом та перемішайте.
Солодкий перець ретельно вимийте, обсушіть паперовими рушниками, приберіть насіння та видаліть плодоніжку. М'якоть наріжте однаковими тонкими смужками.
Помідори також вимийте, обсушіть паперовим рушником. Гострим ножем наріжте тонкими кружечками. Салат прикрасьте смужками перцю та помідорами. Подавайте до столу.