Запечена піца-картопля

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 487.5

Складові

1

Вимийте картоплю щіткою, відваріть у мундирі до м'якості, приблизно 30 хв.

2

Розігрійте духовку до 220 ° С. Викладіть картоплю на деко, застелений змащеною олією пергаментом, на деякій відстані один від одного. Накрийте другим листом пергаменту (його теж змастіть маслом) і акуратно розплющіть кожну картоплину дном каструльки.

3

Приберіть верхній лист пергаменту і полийте кожну розплющену картоплину приблизно 0,5 ч.л. олії. Поставте у верхню третину духовки та запікайте до золотистої скоринки, 10 хв.

4

Змастіть кожну картоплину томатним соусом, зверху покладіть по кружечку ковбаси, посипте моцареллою, викладіть по половинці помідора черрі. Поверніть у духовку на 3 хв. Подавайте негайно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.