Запечена соба з індичкою та овочами

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 558.3

Складові

1

Розігрійте духовку до 200 °С. Приготуйте локшину собу згідно з інструкцією на упаковці, злийте воду.

2

Часник дрібно наріжте, натріть імбир на тертці. Розігрійте кунжутну олію на сковороді. Покладіть імбир, часник та готуйте до появи аромату, 2 хв.

3

Додайте вершки, соєвий соус і доведіть до кипіння, приправте сіллю та перцем до смаку.

4

Цибулю подрібніть, болгарський перець наріжте невеликими шматочками. Індичку наріжте тонкими смужками.

5

Форму для запікання посипте половиною панірувальних сухарів, викладіть локшину, індичку, болгарський перець, арахіс, зелену цибулю, залийте соусом і посипте сухарями, що залишилися.

6

Запікайте в розігрітій духовці, поки скоринка не стане золотистою, близько 15 хв.

7

Кінзу наріжте, подавайте страву з кінзою та часточкою лайма.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.