Порції 5
- Кількість на порцію
- Калорії 460.3
Складові
Духовку увімкніть на розігрів до 180 градусів.

Форму для запікання змастіть топленим маслом.

Помидори промийте, наріжте невеликими кубиками.

Цибулю наріжте кубиками і пасеруйте на середньому вогні до прозорості та легкого рум'янцю – приблизно 4 хвилини. Посоліть, посипте перцем та часниковим порошком.

Збільшіть вогонь і додайте фарш з індички, по можливості розбиваючи фарш вилкою. Обсмажуйте до рум'яної скоринки – приблизно 6 хвилин.

Додайте нарізані помідори до сковороди до індички, перемішайте і готуйте 2 хвилини. Зніміть з вогню, трохи остудіть.

Поки індичка готується, розбийте яйця у форму для запікання та розбовтайте вилкою. Трохи посоліть і поперчіть (з сіллю обережніше, ще буде солоний сир).

Охолоджену індичку з помідорами додайте до яєць у форму для запікання. Зверху розкришіть сир і акуратно перемішайте.
Готову запіканку остудіть та наріжте на квадрати. Так буде зручніше брати її з форми, якщо потрібно розігрівати.