Харчова цінність
- Кількість на порцію
- Калорії 349
Складові
1
У великому сотейнику нагрійте 1 склянку води, додайте сіль, цукор і нарізане вершкове масло.
2
Доведіть до кипіння, всипте відразу все просіяне борошно.
3
Швидко замішайте тісто дерев'яною лопаткою.
4
Зніміть з вогню, енергійно вимішайте, щоб не залишалося грудочок. Вимішуйте, поки тісто не відлипатиме від стінок.
5
Злегка остудіть тісто, вбийте яйця одне за одним.
6
Вимішуйте тісто ложкою після додавання кожного яйця до однорідності, перш ніж вбити наступне.
7
За допомогою кондитерського мішка або двома мокрими чайними ложками відсадіть на деко, застелене пергаментом, невеликі профітролі, залишаючи між ними по 2-4 см. Випікайте в розігрітій до 190 ° С духовці 15-20 хвилин.