Здобні булочки із дріжджового тіста

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 368.1

Складові

1

Приготуйте тісто для здобних булочок. Для цього підігрійте в невеликій каструлі молоко приблизно до 30 ° C, додайте до нього дріжджі і перемішайте.

2

Додайте звичайний та ванільний цукор, сіль та перемішайте. Злегка збийте яйця і додайте до молочної суміші. Зверху просійте борошно із сіллю та ретельно вимісіть тісто для булочок.

3

Помістіть тісто в миску, накрийте харчовою плівкою або рушником. Дайте тісту піднятися протягом 1 години. Обомніть тісто для булочок і повторіть процес ще двічі.

4

Тісто викладіть на стіл, присиплений мукою, і скачайте товсту ковбаску. Розділіть її на невеликі шматочки та сформуйте кульки. Залишіть на 15 хвилин під рушником.

5

Кульки з тіста перекладіть у форму, трохи змащену вершковим маслом, розташовуючи їх близько один до одного. Залишіть ще на 10 хвилин під рушником.

6

Випікайте здобні булочки із дріжджового тіста в духовці, нагрітій до 180°C. У процесі змащуйте їх розтопленим вершковим маслом. Булочки будуть готові приблизно за 25 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.