Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 830.8
Складові

Приготувати м'ясо як на котлети, але тільки додати яйця.

Взяти сушені гриби, залити водою і кип'ятити, доки гриби не зваряться, а бульйон не буде темний. Взяти цибулину, дрібно нарізати і пропарити в олії на сковороді.

Гриби дрібно нарізати і покласти туди ж.

У невеликому сотейнику сало або шинку відварити у невеликій кількості води (водою треба лише покрити сало) до м'якості та подрібнити, додати до грибів. Рідину злити. Обсмажувати суміш ще 1 хв.

Всипати потовчені пшеничні сухарики. Все швидко пропарити, додавши 1-2 ст. л. грибного відвару. Перемішати та остудити.

Зробити зрази з фаршем, обваляти в борошні і смажити на гарячій сковороді з двох сторін у вершковому маслі до готовності.

Приготувати підливу: у вершковому маслі обсмажити борошно. Додати грибний бульйон, сметану, трохи солі та оцту до смаку, можна цукру. Прокип'ятити.

Залити зрази з фаршу з грибами підливою та поставити в духовку, щоб прокипіли. Прогріти при 180 ° С, 8-10 хв.