Порції 4
Складові
Натріть курячі грудки сіллю, перцем та оливковою олією. Дайте полежати під плівкою, поки готується вугілля.
Розпаліть вугілля (вони повинні добре прогоріти і покритись білим попелом) або розігрійте гриль. Решітку прожаріть і змастіть маслом.
Викладіть курку на решітку, смажте по 1 хв. з кожного боку, перевернувши 2-3 рази. Викладіть на блюдо, накрийте фольгою, залиште на 5-10 хв.
Тонко нашинкуйте пекінську капусту, зелену цибулю та огірки, заправте майонезом із зірою та перцем. Наріжте курячі грудки скибочками.
Обсмажте піти над вугіллям до легкої рум'яної скоринки. Розріжте навпіл, розкрийте. Покладіть трохи салату, потім курку і знову салат. Замість майонезу можна взяти густий натуральний йогурт з оливковою олією та сумішшю перців.