Салат із копченою куркою

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 426

Складові

1

Замочіть родзинки в апельсиновому соці, залиште на 10 хв.

2

Очистіть грейпфрут: зріжте шкірку разом із білим шаром цедри. Маленьким ножем виріжте м'якоть між плівками. Розріжте часточки навпіл.

3

Відокремте м'ясо копченої курки від кісток і наріжте великими шматочками.

4

Очистіть шалот і дрібно наріжте.

5

Відкиньте родзинки на дуршляк, апельсиновий сік перелийте в миску. Додайте цибулю-шалот, лимонний сік та оливкову олію, посоліть, поперчіть і збийте до стану емульсії.

6

Викладіть в миску салатний мікс, курку, родзинки та часточки грейпфрута, полийте заправкою та акуратно перемішайте.

7

Підсмажте кедрові горіхи на сухій сковороді до золотистого кольору та посипте салат перед подачею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.