Салат з нутом, огірками, селерою та маслинами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 246.1

Складові

1

Відкиньте нут на друшляк, при бажанні промийте та обсушіть.

2

Для заправки вимийте лимон щіткою, обсушіть, зніміть цедру дрібною терткою, вичавте з лимона сік, натріть очищений часник на дрібній тертці. Змішайте сік та цедру лимона, часник, олію, сіль та перець.

3

Очистіть цибулю, наріжте тонким напівпір'ям і відразу змішайте із заправкою.

4

Наріжте огірки та селеру дрібними кубиками, змішайте. Додайте до овочів нут і цибулю разом із заправкою. Перемішайте та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.