Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 227.8
Складові
1
Насіння обсмажте на сухій сковорідці на невеликому вогні, помішуючи, 2 хв. Перекладіть у миску, остудіть.
2
Вимийте лимон щіткою, щоб позбавитися воскового нальоту. Обсушіть. Зніміть цедру дрібною терткою. Витисніть із лимона сік.
3
Кріп і петрушку дрібно нарізати. Зелену цибулю тонко наріжте. У м'яти та базиліка видаліть стебла. Інші стебла зелені тонко наріжте. Листя базиліка та м'яти складіть стопкою, поверніть у рулетики і тонко нашинкуйте.
4
Дуже тонко нашинкуйте капусту, видаливши качан. Полийте капусту лимонним соком і посоліть, перемішайте руками.
5
Змішайте всю зелень з капустою та цедрою, посоліть, поперчіть. Посипте насінням і подавайте.