Харчова цінність
Порції 10
- Кількість на порцію
- Калорії 287
Складові
Для начинки:
1
Вершкове масло нарізати кубиками, перетерти з борошном, цукром і сіллю. Додати жовток та 1 ст. л. холодної води. Замісити тісто. Скатати в кулю, загорнути у плівку та прибрати в холодильник на 20 хв.
2
Лимони вимити. З трьох лимонів зняти цедру та подрібнити її. З усіх лимонів вичавити сік.
3
Збити яйця з цукром, додати лимонну цедру та сік. Залишити на 10 хв.
4
Форму для випічки діаметром 24 см змастити вершковим маслом. Розкотати тісто у велике коло і прокласти їм форму так, щоб краї виступали над формою. Зробити вилкою кілька проколів у тісті. Помістити на 10 хв. в холодильник.
5