Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 401.5
Складові
Для подачі:
Для хумусу:
1
Нагрійте духовку до 200 °С. Головку часнику покладіть на фольгу, збризніть 1 ч. л. олії, загорніть і покладіть на деко. Викладіть баклажани та солодкий перець на деко. Збризніть овочі 2 ст. л. олії.
2
3
Нут подрібніть у блендері до однорідності. У часника зріжте верхню частину і видавіть часник до нуту. Додайте смажені овочі, пасту тахіні, лимонний сік, сіль та перець. Подрібніть до однорідної консистенції. Не виключаючи блендер, поступово вливайте масло, що залишилося і знову збивайте до однорідності.
4
Огірок наріжте тонкими кружечками. Намажте хумус на хлібці, подавайте з огірком і зеленню.