Розмір порції 10
Складові
Наріжте м'якоть телятини пластами завтовшки приблизно 1,5 см. Потім наріжте шматочками 1х2 см. Посоліть і енергійно вимішуйте руками 10 хв.
Розріжте рукав для запікання так, щоб вийшов довгий одношаровий шматок приблизно 1 м завдовжки. Уздовж одного короткого кінця викладіть половину м'ясної суміші у вигляді прямокутника.
Загорніть у «ковбаску», підтягуючи плівку так, щоб фарш був максимально щільним. Закрутіть відкриті кінці та дуже міцно зав'яжіть кулінарною мотузкою. Так само зробіть другу шинку.
Покладіть шинку на застелене пергаментом деко, поставте в центр розігрітої до 80 ° С духовки. Запікайте до досягнення внутрішньої температури 70 °С. Повністю остудіть та охолодіть перед подачею. Подавайте, тонко нарізавши, з хлібцями та салатним листям.