Тушковані кабачки з овочами

Складові

1

Підготуйте всі овочі. Цибулю з часником очистіть. Моркву ретельно вимийте щіткою, потім очистіть. Кабачки та помідори вимийте. Кріп також вимийте та обсушіть паперовим рушником.

2

Цибулю наріжте маленькими кубиками, моркву натріть на великій тертці. Часник роздавити плоскою стороною ножа, потім подрібнити. Кабачки наріжте кружечками.

3

Помідори надріжте навхрест і опустіть в киплячу воду на 1 хвилину. Обережно викладіть шумівкою та очистіть. М'якуш наріжте дрібними кубиками. Кріп подрібніть.

4

У великій сковороді нагрійте половину оливкової олії. Покладіть цибулю з часником і, помішуючи, підрум'яньте. Додайте моркву та готуйте овочі ще 5-7 хвилин. Покладіть у сковороду помідори та смажте 10 хвилин. Посоліть і поперчіть.

5

У широкій каструлі або сотейнику нагрійте масло, що залишилося. Викладіть кабачки, трохи посоліть і поперчіть. Зверху розподіліть смажені овочі. Так повторюйте і далі, доки не закінчаться інгредієнти. Доведіть до кипіння на середньому вогні, покладіть лавровий лист і тушкуйте 30 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.