Запечена картопля в хрусткій скоринці

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 511.1

Складові

1

У широкій мисці змішайте сухарі та паприку. Дуже холодне вершкове масло натріть на великій тертці прямо в сухарі. Додайте тертий твердий сир, ретельно перемішайте і покладіть у холодильник.

2

Розігрійте духовку до 180 ° С в режимі конвекції або 200 ° С в режимі "верх-низ". Застеліть деко пергаментом.

3

Очистіть картоплю, якщо хочете. Якщо у неї тонка шкірка, можна просто вимити щіткою. Наріжте картоплю довгими скибочками завтовшки приблизно 3 см.

4

Обсушіть картоплю паперовими рушниками, викладіть на підготовлене деко, посоліть. Посипте сирно-олійно-хлібною крихтою і швидко перемішайте. Картопля має бути рівномірно покрита сумішшю.

5

Запікайте в нижній третині духовки 20 хв. Акуратно переверніть картоплю та запікайте до повної готовності, ще 15-20 хв. Подавайте гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.