Пюре з картоплі та зеленого салату з печеним часником

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 374.6

Складові

1

Розріжте головки часнику навпіл, не очищаючи. Збризкайте розріз маслом, посоліть, загорніть часник у фольгу і запікайте в розігрітій до 200 ° С духовці, 30-40 хв. Готовий часник остудіть і видавіть з лушпиння.

2

Картоплю очистіть, крупно наріжте і зваріть в невеликій кількості киплячої підсоленої води до м'якості, 30 хв.

3

Дрібно наріжте салат, помістіть у кухонний комбайн чи блендер. Додайте печений часник, вершкове масло та пів-половника відвару від картоплі. Подрібніть до однорідності.

4

Злийте з картоплі воду, трохи підсушіть на середньому вогні та розштовхніть картоплю в пюре. Продовжуючи товкти, влийте суміш із блендера. Якщо вийшло занадто рідке пюре (це залежить від розмірів качана романо), можете випарити рідину на середньому вогні, часто помішуючи.

5

Приправте пюре сіллю за потребою. Подавайте гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.